Om oss

Hjärta för ekonomi

Att arbeta med människor har alltid legat mig väldigt varmt om hjärtat. Jag har alltid känt att jag vill vara mån om mina kunder, jag vill kunna lyssna och inte bara vara "någon man lämnar iväg sina papper till". Den röda tråden för mig är att kunden verkligen ska förstå sina siffror – att vara insatt i sitt företags siffror ska vara roligt!

Ekonomibyrån Knäred

2007 startade jag - Ulrica Fyhrlund - Ekonomibyrån i Knäred. Jag hade då arbetat på ekonomiavdelningar på olika företag inom Adecco samt på en av Sveriges största redovisningsbyråer. Jag kände tidigt att jag ville att varje kund skulle bli sedd och att kundvård är fantastiskt viktigt.

Då många av mina kunder är små och medelstora företag, där företaget mer eller mindre är en del av familjen, så är det viktigt att företagaren känner sig sedd. Att man kan bolla problem som uppstår, likväl som att glädjas när det går bra. Att bara hjälpa någon med pappren är inget för mig, Ekonomibyrån Knäred engagerar sig i varje kund!

Mitt företag utgår från bästa platsen på jorden enligt mig – mitt Lyckebo i Tygared utanför Knäred med närhet till djur och natur.

Mer än bara ekonomi

Jag arbetar mycket med nyföretagande, att hjälpa en kund som startar företag och brinner för sin idé tycker jag är vansinnigt roligt! Men jag arbetar även med de som hållit på länge, som känner sig trygg i sitt företagande. Kanske man står inför ett generationsskifte eller bara vill ha nya ögon på företaget?

Ekonomi är inget man ska fasa över
Företagarens dagliga arbete med papper kan ofta vara något som man fasar för. Ofta är det något man gör efter arbetstid. Jag kan hjälpa ditt företag i stort och smått, med det löpande arbetet eller kanske bara med bokslutet?

Trygg kommunikation
Hos Ekonomibyrån Knäred kan du känna dig trygg med att vi hjälper dig med kommunikationen med banken och myndigheter. Jag arbetar dagligen tillsammans med både revisorer, skatteverket och banker.

Timbanken – Region Halland
De senaste åren har jag även arbetat i ett projekt som heter "Timbanken". Det administreras av Region Halland, ett EU projekt där företagare kan söka timmar för rådgivning gratis via näringslivskontoret i din kommun.

Varmt välkommen att boka en tid för att se vad vi kan hjälpa just dig med!

Varför en kossa i loggan?

För mig är närheten till djur och natur en viktig del i min vardag. När vi köpte vår gård Lyckebo i Tygared så fick vi två fina kossor med i köpet –  Nanna och hennes mamma Flisa. Ända från början när jag startade mitt företag så var Nanna med i bilder på hemsidan och Facebooksidan. Hennes härliga personlighet, lugna sätt och rogivande känsla personifierar mitt företagstänk. Därför kändes det naturligt att hon även fick vara med i loggan.

Numera bor tyvärr inte Nanna och Flisa hos oss längre, de har båda flyttat till en annan gård och lever ett gott pensionärsliv. Men det finns andra djur här på gården – hästarna Belinda och Mimmi, hundarna Maddie och Inga samt katterna Pepsi, Cola, Alfons, Lucy och Molle.
Kontakta Ekonomibyrån Knäred